Referenties

   

Akai, Horseball en Mignon

Over: Oxygen-Star en Muscle-Star

 

Hallo Vincent,
Groetjes, Wilma, Rinus en Anne-Elise

Quanto-Horse kennen wij al als sponsor van Horseball Vereniging Venlo (HVV). Zo'n 2 jaar geleden ging onze dochter met haar paard Akai over naar dit Horseball Team.
In 2014 namen wij met HVV deel aan het toernooi in Lille, Frankrijk. Onze Akai, niet het jongste paard, hebben wij een tijdje voor en tijdens het toernooi de supplementen van Quanto-Horse gegeven. Onze ervaring was dat Akai de tweede wedstrijddag langzamer en vermoeid was. Maar op dit toernooi niet. Alle drie de speeldagen presteerde Akai als of het een jong paard betrof. In die tijd meenden wij "ach, leuk, het zal wel een opleving zijn….." Maar, per dit jaar, 2015, is onze dochter meegaan spelen in de Belgische Competitie met haar paard Mignon. Quanto-Horse benaderde ons op wel een hele leuke manier, door hen op Facebook te liken werden wij uitgekozen om de supplementen van Quanto-Horse twee maanden uit te proberen. Onze gedachten gingen vrijwel direct terug naar de prestaties van ons oude beestje Akai. Wij hebben, die sponsering graag aangenomen. We gingen Oxygen-Star en Muscle-Star gebruiken.


Mignon in de wedstrijden:
We gaven Mignon een maatschepje van de supplementen. Op de eerste wedstrijddag presteerde Mignon goed, maar hij was ook schijnbaar te fit. Hij moest nogal gecorrigeerd worden. De tweede wedstrijddag was hij gewoon weer topfit en zette een goede prestatie neer. Hij had zelfs nog energie voldoende over. We besloten de supplementen wat te reduceren. En ja. Mignon werd gelijkmatiger met ruim voldoende energie. Elke wedstrijd dag.
Van de zomer, nog steeds in de sponsortijd, hebben we deelgenomen aan het driedaags Horseball-toernooi in Chambly, Frankrijk. Het was toen bloedheet en we vreesden het ergste. Maar nee, op Mignon was niets aan te merken. Gewoon alle drie dagen topfit…….. en dat in tropen hitte! Wij kunnen niet anders dan concluderen, dat de supplementen van Quanto-Horse werkelijk goede en eerlijke middelen zijn om je paard wedstrijd topfit te krijgen en te houden. Een echte aanrader voor iedereen. Wij zullen verder gaan met gebruik, want onze sport vraagt topprestaties van paard en ruiter. Met dank aan Quanto-Horse!
 
Anne-Elise met Akai en Mignon

 

Zeer tevreden met Muscle-Star en Oxygen-Star

Over: Muscle-Star en Oxygen-Star

 

Hoi Vincent,

 

Via mijn vriendin ben ik in contact gekomen met de supplementen van Quanto-Horse. Ik gebruikte al supplementen voor mijn paard zijn spieren, nadat hij een langdurige blessure had gehad. Mijn paard miste na de blessure nog zijn uithoudingsvermogen. Het duurde ook langer voor hij helemaal los was met rijden. Daardoor stond ik open voor iets anders. Op advies van Vincent ben ik Muscle-star en Oxygen-star gaan gebruiken.
Binnen enkele dagen merkte ik al duidelijk verschil. Zodra ik opstapte voelde hij gelijk losser aan, zijn uithoudingsvermogen was beter.
We kregen nog de tip mee de supplementen direct na het rijden te geven. Hierdoor merk ik dat hij sneller na een training is herstelt en het resultaat veel beter is. Kortom, zeer tevreden over Muscle-Star en Oxygen-Star.

 

Groeten Joyce

 

Breezer

Over: Oxygen-Star en Muscle-Star

 

Mijn paard Breezer is al een paar jaartjes in mijn bezit. Ik heb haar zelf zadelmak gemaakt, met veel tijd en geduld ben ik haar gaan trainen om uiteindelijk de sport in te gaan. 
Twee jaar geleden ben ik in kontakt gekomen met QuantoHorse die toen al voedingssupplementen leverde aan een horseballteam waar mijn man en dochter samen inzitten. De vertegenwoordiger van QuantoHorse boodt mij aan om de voedingssupplementen Oxygen-Star en Muscle-Star gewoon eens te proberen. Normaal ben ik niet zo van de voedingssupplementen, maar hij melde mij ook dat deze producten op natuurlijke basis zijn samengesteld. Ben ze toen bij mijn paard gaan gebruiken, de eerste dag had ik het idee dat zij wat meer uithoudingsvermogen had. Ik dacht ook jaja het zal wel, maar na twee dagen zagen wij echt verschil veel energieker, en toch het uithoudingsvermogen waar ik eerst van dacht jaja het zal wel was nu merkbaar. Sindsdien gebruik ik Oxygen-Star en Muscle-Star naar volle tevredenheid.

QuantoHorse dank jullie wel.

Gr. Eugenie

 

 

Ervaringen met Oxygen-Star en Gastro-Star

Over: Oxygen-Star en Gastro-Star

 

Vincent,

Hierbij mijn ervaringen met Oxygen Star en Gastro Star.

Wij hebben de beide producten gebruikt bij het paard van mijn vrouw, omdat die last had van zomerexceem moest ze continu met een vliegendeken op omlopen aangezien ze overgevoelig bleek te zijn voor blinde muggen (dazen) en knudjes (zeer kleine vliegen die bij het prikken een irritatie bult achterlaten waardoor het paard gaat schuren)


De Oxygen Star heeft een zeer positieve uitwerking op het Immuunsysteem waardoor de irritatie sneller afneemt en het paard beter in zijn vel kwam te zitten.
Door de Gastro Star werd de spijsvertering van het paard zienderogen beter en heeft als resultaat gehad dat de ontlasting weer normaal werd. (Voordien voortdurend in de diarree.)
Algemene conclusie: We zijn zeer tevreden over de beide producten en zijn blij dat we weer een gezond paard in de wei  hebben staan die zich weer kan meten met de andere paarden.


Groeten Klaas Jongstra
 

 

Dressuur en fysio

Over: Muscle-Star en Oxygen-Star

 

Beste Vincent,

 

Mirella Driessen uit Baexem geeft mij dressuurlessen en had mij geadviseerd om te starten met Muscle-Star. Ik merkte hiervan duidelijk effect en zij gaf aan dat ik het beste u hiervoor persoonlijk kon mailen met mijn ervaringen en om een nieuwe bestelling te plaatsen.


Sinds ik Muscle-Star aan mijn paard geef (1 schepje iedere ochtend) kan ze de opdrachten langer volhouden.

 

Ik heb een paard van 5 jaar dus jong, maar daarbij ook redelijk groot (ong. 175 cm). In de galop bijv. heeft ze daardoor veel moeite om gesloten en kleiner te leren galopperen, ze maakt hele grote sprongen en dit maakt het ook erg vermoeiend voor haar. Nu merk ik dat ik haar hier beter in kan trainen en dat ze het net allemaal wat langer volhoudt zodat ik nog een stapje verder kan gaan in mijn training.

 

Van Mirella had ik laatst ook een pot Oxygen-Star gekregen om te proberen. Echter moet ik bekennen dat ik nog niet echt zeker weet of de werking daarvan ligt aan de pot of aan de fysiotherapeute die nu langskomt. Het liep net allemaal een beetje samen, mijn paard had de rug erg vast gezet tijdens de trainingen en ik kreeg haar niet goed over de rug, daarom is de fysio nu bezig met haar los te masseren in de rug en ik ben haar nu nog bewuster aan het trainen om over de rug te lopen. Echter nu ze steeds losser komt merk ik wel dat ze nog 'feller' is als eerst. Ze is alert op mijn hulpen, heeft net nog wat meer pit en uithoudingsvermogen. Ik geef haar hier dan ook nog geen hele schep van want dan heb ik al gemerkt dat ze te geladen wordt vooral in het begin.

 

Jill Hendrickx

 

Paarden en pony's

Over: Muscle-Star en Oxygen-Star

 

Hoi Vincent en Dushca

 

Ik geef sinds vorig jaar Muscle-Star aan mijn paard omdat ik iets extra's wilde geven ter ondersteuning van zijn spieren en uithoudingsvermogen. Na een aantal dagen merkte ik al verandering. Mijn paard voelde veel krachtiger aan tijdens de dressuur-oefingen zoals pirouettes en appyementen. Het is zo goed bevallen dat wij de overige wedstrijd paarden en pony's nu ook Muscle-Star geven.


Sinds een paar maanden krijgen ze ook nog Oxygen-Star en het verschil is duidelijk merkbaar. De paarden hebben geen last meer van spierpijn en herstellen veel sneller na arbeid. Ze zitten lekkerder in hun vel en zien er fit en gezond uit. Ook lijkt het of ze tijdens het rijden het werk makkelijker aan kunnen en volhouden. Daarom gaan we zeker door met de supplementen omdat we zien dat ze er veel baat bij hebben.

 

Groetjes,
Mirella Driessen

 

 

De Tinker van Karla

Over: Oxygen-Star en Gastro-Star

 

Hallo vincent.
 
Ik wil graag wat schrijven over Quanto-Horse.
 
Ik heb 2 tinkers, 1 van 10  jaar en 1 van 4 jaar, de 10-jarige komt uit engeland en de 4-jarige is hier geboren. Met die van 10 maak ik heel veel ritten van 3,5 uur in het bos of op het strand, en met de paarden  4-daagse doen we ook mee, dus veel trainen. Vorig jaar (2012) ging het mis na een bos rit (wij waren goed in conditie paard en vrouwtje).


De volgende morgen kwam hij stijf de stal uit en ging naar het weiland, dat was schrikken, je denkt gelijk aan hoef bevangen. Gelijk de veearts gebeld, die kwam. Paard laten lopen en draven en het ging toen al wat beter, heel raar. De hoeven maar controleren, overal op geklopt geen reactie dus ook geen pijn. Vreemd, geen hoef bevangen, maar wat dan?
De volgende dag was alles weer normaal , we hadden afgesproken om alleen te stappen aan de hand.
Hij bleef wel wat stijf, dus bloed laten onderzoeken. Daar kwam uit dat hij magnesium te kort had, oké. Dus een kuurtje magnesium en ja hoor na een week knapte meneer op maar wat nu. Hoe kunnen we dat voor zijn? Dus naar supplementen op zoek waar veel magnesium in zit. Het gras hier zit te weinig in, het is koeienland.  In Engeland liep hij in een groot natuur gebied en zocht hij zijn kruiden zelf.
Dus internet afgezocht, en op beurzen. Iedereen had de beste supplementen en was goed, jaja.

In januari moest ik zelf op de beurs staan in Hardenberg, dus zelf ook even rondneuzen. Schuin achter onze kraam stonden 2 mannen met supplementen, dus ook maar eens vragen van hoe en wat. Van de naam had ik nog nooit gehoord QUANTO-HORSE.
Ze vroegen wat ik precies zocht, dus uitgelegd dat hij wat mist en daarom stijf word. Ook de mest was niet stevig en dat hij van een magnesium kuurtje op knapt. Ze zeiden dat ze het voor me zouden uitzoeken en dan zouden ze contact met me opnemen. Oké super. Veel gemaild en ze stuurden me wat op.
Ik kreeg 2 producten.
Oxygen-Star  -  voor meer energie.
Gastro-Star  -  voor een betere spijsvertering.


Dus aan de gang. Na 4 weken was de mest heel mooi en we gingen weer trainen, dus weer opbouwen dat ging super. De angst dat hij weer stijf zou worden bleef wel.
Na 2 maanden loopt hij weer als een trein.  4 keer per week bijna weer 3en half uur en voelt zich weer helemaal happy.
Ook de mest is weer mooi stevig (we laten altijd de mest controleren dus het kwam niet van de wormen dat hij wat dunne mest had).

Oh ja. Hij kreeg altijd kolieken nu niet meer, dus echt super.
Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben.
 
Heel veel groetjes van Karla.