Over ons

Wie wij zijn

Het is allemaal begonnen eind 2011, toen wij op zoek zij gegaan voor voedingssupplementen voor onze eigen paarden. We wilden een aantal goed werkende voedingssupplementen, op natuurlijke basis, met een hoge kwaliteit en lage dosering.

Uiteindelijk zij wij uitgekomen bij een gerenommeerd bedrijf, die al 25 jaar werkzaam is in voedingssupplementen voor mens en dier.
Via de manege waar onze paarden stonden zijn wij in contact gekomen met horseball. Inmiddels zijn wij hoofdsponsor van de eerste officiële Horseball vereniging, HVV (Horseball Vereniging Venlo). Ook hier worden de voedingssupplementen gebuikt.

Sinds eind 2013 is Horseball in Nederland nu ook een officieel onderdeel van de hippische sport, en erkend door de KNHS. We kregen steeds meer vragen vanuit de Horseball-scene of we buiten de voedingssupplementen ook aan Horseball-artikelen konden komen. Aangezien alle Horseball-producten besteld moesten worden in het buitenland. Daar hebben we op ingespeeld, en zijn een klein maar snelgroeiend bedrijf aan het worden, die aan de wensen van de Horseball liefhebbers in Nederland kan voldoen.


Het Quanto-Horse Team